zlatibor panorama

+381 (031) 842 555

zlatibor olimp zlatibor bazen zlatobor smestaj zlatibor kongresna sala zlatibor tereni za sport

Sportski tereni i hala

U neposrednoj blizini hotela nalazi se sportska dvorana i nekoliko fudbalskih terena koji nisu u vlasništvu hotela Olimp, ali ih možemo uvek rezervisati za potrebe sportskih ekipa.
O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj eminentnih ekipa i reprezentacija koji su bili naši gosti tokom niza godina.

naši sportski gosti
SPORTSKI GOSTI - K.K. DINAMO SPORTSKI GOSTI - KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA CRNE GORE SPORTSKI GOSTI - F.K. CRVENA ZVEZDA SPORTSKI GOSTI - K.K. PANATANAIKOS

Olimpijski i dečiji bazen

Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Njihova jedinstvenost je u tome što su napunjeni prirodnom izvorskom - magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp. U letnjim mesecima to je vrlo posećno mesto i na raspolaganju je određenom broju gostiju koji nisu smešteni u hotelu.
Moderno su uređeni, po najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, ozvučeni ambijentalnom muzikom, sa masivnim drvenim ležaljkama uz solarno dogrevanje vode.

BAZENI HOTELA OLIMP BAZENI HOTELA OLIMP BAZENI HOTELA OLIMP BAZENI HOTELA OLIMP

fitnes sala

U okviru našeg spa centra nalazi se fitnes sala površine 100 metara kvadratnih, koja raspolaže svim potrebnim tegovima i fitnes spravama za sve mišićne grupe, i kao takva omogućava kvalitetan trening kako amaterima, tako i profesionalcima.

FITNES SALA FITNES SALA FITNES SALA FITNES SALA